Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

11

0 hozzászólás

Középkategóriában indul a Xiaomi Redmi Turbo 3

A gyártó alapvetően erős hardvert, átlagos kijelzőt és kamerát pakolt össze barátságos áron.

 

A Xiaomi a napokban mutatta be legújabb, középkategóriába szánt okostelefonját. A Xiaomi Redmi Turbo 3 alapvetően erős hardvert kapott, ám cserébe a kijelzőn és elsősorban a kamerán spóroltak a mérnökök. Ezzel együtt az alacsony árnak köszönhetően akár még szép siker is lehet ebből.

 

A készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 8s Gen3 SoC, amely mellég Adreno 735 GPU és modelltől függően 12 vagy 16 GB memória társul. A fedélzeti tárhely mérete 256 vagy 512 GB, illetve 1 TB lehet. Ennek bővítésére nincs lehetőség. A 6,67 hüvelykes AMOLED panel felbontása 1220*2712 pixel, amit 120Hz-en frissít.

Ennek közepén felül találjuk a 20 megapixeles szelfikamerát. A hátoldalon se számítsunk nagy vadulásra. A fő kamera egy 50 megapixeles Sony LYT-600 egység, amely mellé egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamera társul. A készülék a szokásos szolgáltatásokat kínálja az NFC-től az ujjlenyomatolvasóig.

 

A Xiaomi 5000 mAh-s akkumulátorral szereli a készüléket. Ezt csak vezetéken lehet tölteni, de azon keresztül akár 90W-tal is. A gyártó tehát egy kompromisszumoktól nem mentes, de alapvetően korrekt telefont rakott össze, amiért nem is kér arányaiban túl sokat: 260 euró körüli áron már hozzá lehet majd jutni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!