Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

05

0 hozzászólás

Korrekt áron korrekt hardvert kínál a Motorola Edge 50 Pro

Szuper kijelző, erős SoC, korrekt kamerák és ehhez mérten barátságos árcédula jellemzi az újdonságot.

 

A Motorola egykor a mobiltelefonok piacának egyértelmű uralkodója volt, de aztán megjelentek az okostelefonok és minden megváltozott. De a gyártó így is igyekszik tartani a lépést a nagyokkal, most például egy olyan okostelefont készülnek piacra dobni, amely ár-érték bajnok is lehet akár.

 

A Motorola Edge 50 Pro lelke egy Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 chip, amelyet Adreno 720 grafikus vezérlővel és modelltől függően 8 vagy 12 GB memóriával támogatnak meg. A fedélzeti tárhely 128 vagy 256 GB lehet, amit nem bővíthetünk. A készülék 6,7 hüvelykes OLED kijelzőt kap, amelynek felbontása 1220*2712 pixel, ezt 144Hz-en frissíti.
 


A képernyő közepén felül ül az 50 megapixeles szelfikamera. A hátoldalon a fő egység szintén 50 megapixel, mellé egy 10 megapixeles telefotó és egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű egység került. A telefotó egység háromszoros optikai zoomot is kínál.

 

A Motorola Edge 50 Pro 4500mAh-s akkumulátort kap, ezt vezetéken akár 125W-tal is tölthetjük. A gyártó ígérete szerint 18 perc alatt akár teljesen is feltölthető lesz a telep. Vezeték nélküli töltésre is lesz mód, így 50W-ot támogat a készülék, illetve lesz 10W-os visszatöltés is. A Motorola mindezért kellemesen alacsony árat, 360 eurót kér majd el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!