Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

15

0 hozzászólás

King Arthur: Knight’s Tale – magyar fejlesztésű szerepjáték készül

A hazai NeocoreGames csapata egy körökre osztott taktikai szerepjátékon dolgozik.

 

Míg néhány évvel ezelőtt meg egész sok magyar játékfejlesztő-stúdióról lehetett tudni, mára sajnos a számuk egy kissé megcsappant. Jelenleg a legismertebbnek talán a NeocoreGames számít, akik most bejelentették legújabb játékukat.
 


A King Arthur: Knight’s Tale egy körökre osztott taktikai szerepjáték lesz, amellyel a stúdió visszatér ehhez a témához, hiszen jó tíz évvel ezelőtt már foglalkoztak Artúr király legendájával. Most a kerekasztal lovagjait válogathatjuk össze magunk mellé, hogy különböző küldetésekre induljunk velük.
 


A játékban harminc karakter közül válogathatjuk össze csapatunkat, akiket különböző osztályokba sorolhatunk. Mindenkit külön-külön lehet fejleszteni, de arra is figyelnünk kell, hogy milyen személyiségük van, mert döntéseink és cselekedeteink miatt idővel akár ellenünk is fordulhatnak. A játékban a fő küldetések mellé rengeteg mellékküldetés is jár majd, vagyis kellemesen hosszú játékidőt remélhetünk. Amikor épp nem kalandozunk lovagjainkkal, akkor Camelot várát építhetjük újjá, ami további fejlesztéseket tesz lehetővé karaktereink számára.
 


A King Arthur: Knight’s Tale a tervek szerint valamikor 2021 elején fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, vagyis jelen állás szerint PC mellett már csak a legújabb konzolokra készül el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!