Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

29

0 hozzászólás

Két változatot is bemutatott a Razer ugyanabból a billentyűzetből

A Razer BlackWidow V3 egy hagyományos és egy TKL változatot is kap

 

Sokan nem értik, hogyan lehet numerikus billentyűzet nélkül létezni, de mégis vannak olyanok, akiknek vagy a helyszűke vagy egyéb okokból a kisebb kivitelő billentyűzetekre van szüksége. A Razer mindkét táborra gondolt, ezért a BlackWidows V3 billentyűzetből két változatot is piacra dob.
 


Nagy újdonságokra a korábbi BlackWidow kiadásokhoz képest nem kell számítani. A billentyűzetben most is a Razer saját gyártású mechanikus kapcsolói kaptak helyet, amelyek a gyártó állítása szerint 80 millió lenyomásig garantáltan hibátlanul működnek. A jobb felső sarokban ismét kapunk egy külön görgőt a numerikus billentyűk felett.

 

Egy picit finomítottak a csuklótámaszon, megmaradt az RGB-háttérvilágítás, a billentyűkupakok pedig egyedi gyártási technológiájuknak köszönhetően sokkal időtállóbbak riválisaiknál. Természetesen a TKL, vagyis a numerikus billentyűzetre nagy vonalakban ugyanez igaz, csak épp ott nem kapunk görgőt és csuklótámaszt sem. És persze numerikus billentyűket.
 


A Razer mindkét változatot kínálja már, a hagyományos BlackWidow V3 140 dollár körül mozog, a TKL kiadás pedig 110 euró körül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!