Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

24

0 hozzászólás

Jól rajtolt az Atomic Heart

A játék a napokban jelent meg és egészen jó értékeléseket kapott.

 

Sokan az új BioShockként tekintenek a Mundfish stúdió első játékára, az Atomic Heartra. Nem csoda, hiszen ez is egy eléggé disztopikus FPS, amelyben egy elhagyatottnak tűnő, de veszélyekkel teli várost kell felfedeznünk. A játék a napokban jelent meg és eddig nagyon jók a vélemények róla.

 

A történet szerint a szovjetek az ’50-es évekre eljutottak oda, hogy elég fejlett robotikával és az internet egy korai ősével kísérletezzenek. Ehhez létrehoztak egy titkos várost, ahol tudósok kutathatták az új technológiákat. Ám ahogy az lenni szokott, a kísérletek félre siklottak, a robotok kollektív tudatra ébredtek, és a kutatóvárossal megszakadt a kapcsolat.
 


Ekkor érkezik karakterünk a helyszínre, akit természetesen azzal bíztak meg, hogy derítsen fényt az eseményekre és tegyen rendet a városban. Ez rengeteg csatával jár, amelyekben mindenféle fura robot lesz az ellenfelünk. A kritikusok is azt emelték ki, hogy a harcrendszer kiváló, a látvány is pazar. De cserébe a sztorit és a dialógusokat gyengébbnek érezték.

 

Az Atomic Heart PC mellett konzolokra is megjelent. Így elérhető PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra is. A premier alkalmából a launch trailer sem maradt ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!