Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

13

0 hozzászólás

Új videókon a készülő Age of Empires IV

Megismerkedhetünk három néppel és belekóstolhatunk a tengeri csatákba is.

 

2017 óta készül a stratégiai játékok egyik leghíresebb és legnépszerűbb sorozatának új epizódja, az Age of Empires IV. A fejlesztést a Relic stúdió végzi, aki igazi szakértője a műfajnak, így a rajongók joggal várják évek óta a megjelenést. Ehhez még pár hónapig türelmesnek kell lenni, viszont a napokban több új előzetest is kapott a játék.

 

Az első két rövidebb videón két választható népet ismerhetünk meg. Az első videón a kínai birodalom a főszereplő. A trailerben láthatjuk őket harc közben egyedi egységeikkel, valamint megnézhetjük egyedi stílusú épületeiket is. Hozzájuk hasonló nép lesz majd a mongol is, ám ők inkább sátrakban élnek, aminek az a különlegessége, hogy így az egész falujukat bármikor át tudják költöztetni máshová.

A második videón egy másik ázsiai nép, a Delhi Szultanátus mutatkozik be. Ők is egyedi épületekkel rendelkeznek, háborúban pedig előszeretettel vetik be harci elefántjaikat is. Őket egyébként a harmadik videóban is láthatjuk.

Ám a harmadik video, amely már jóval hosszabb az előző kettőnél, már inkább az angolok szemszögéből követhetjük az eseményeket. A videón több korszakon át figyelhetjük a birodalom fejlődését, a falu épülését és persze a háborúskodást is.

Az utolsó video a legrövidebb, ez inkább csak egy kedvcsináló egy várhatóan hamarosan bemutatásra kerülő előzeteshez. Ebben a tengeri ütközetekből kapunk egy rövid ízelítőt.

Az Age of Empires IV PC-re készül és a tervek szerint valamikor a második félévben már meg is jelenhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!