Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

18

0 hozzászólás

Irány a varázsvilág a Hogwarts Legacyban!

Szabad világú szerepjáték készül a Harry Potter univerzumában.


Amikor a Harry Potterfilmek készültek, rendszerint egy-egy vitatható minőségű videojáték-adaptáció is készült melléjük. Ám akármennyire is népszerű ez az univerzum mind a mai napig, valahogy a játékfejlesztők eddig nem kaptak rá az ízére. De jövőre ez megváltozik.

 

Az Avalanche Studios és a Portkey Games csapata immár évek óta dolgozik nagy titkolózások közepette egy játékon, amely pontosan a Harry Potter regények világában fog játszódni. Csak épp jóval az eddig megismert történetek előtt, valamikor az 1800-as évek vége felé.

A Hogwarts Legacy története egy ifjú varázslótanoncról szól (akit mi teremthetünk meg és irányíthatunk), aki a Roxfortban sajátítja el a mágia csínját-bínját. Csakhogy egy nap ráébred, hogy egyedüliként a világon olyan ősi mágia is átjárja a testét, amelyet már szinte teljesen elfeledett a varázsló társadalom. Sokat kell tanulnia ahhoz, hogy ezeket az erőket megzabolázza, az viszont csak a döntéseinken múlik, hogy végül jó vagy rossz célokra használjuk fel.

 

A Hogwarts Legacy a fenti trailer alapján piszok ígéretes és mutatós szerepjáték lesz, amely valamikor 2021-ben igazi hiánypótló lehet. A fejlesztés PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re folyik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!