Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

27

0 hozzászólás

Ilyen lesz a Huawei Watch GT 2e

A P40 széria mellé új okosóra is érkezni fog.


A Huawei nem csak az új P40-es okostelefon szériát mutatta be nemrégiben, de az ehhez érkező új okosóráról is lerántotta a leplet. Ez a Huawei Watch GT 2e, amely természetesen más készülékekkel is kompatibilis lesz.
 


A Wath GT 2e 53*46,8*8mm-es mérettel rendelkezik, ez egy 1,39 hüvelykes, 454*454 pixeles felbontású AMOLED kijelzőt foglal magába. A klasszikus kerek design egyszerre visszafogott és sportos, így lényegében bármilyen viselet mellé remekül illik. Több színből lehet majd válogatni: grafitszürke, láva vörös, mentazöld és jégfehér. A burkolat 50 méter mélységig vízálló.

 

A beépített szenzorok között gyorsulásmérőt, gyroscope-ot, geomágneses szenzort, pulzusmérőt, légnyomásmérőt és a képernyő megfelelő működéséhez szükséges fényérzékelőt is találunk. A beépített memória mérete 4 GB lesz, ezen kap helyet az operációs rendszer is, amely Android 4.4-től és iOS 9.0-tól felfelé kompatibilis, vagyis nem kizárólag a Huawei P40 szériával működik majd az okosóra.
 


A mérnökök ígérete szerint az akkumulátor egy feltöltéssel akár 14 napig, vagyis két hétig is kibírja átlagos használat mellett. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kerülhet a boltok polcaira, de az ajánlott fogyasztói ára 200 euró lehet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!