Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

14

0 hozzászólás

Ígéretes projekt a The Day Before

A játékot leginkább a The Division, a DayZ és a The Last of Us keverékének lehetne leírni.

 

Még januárban jelentette be az orosz MyTona kiadó, hogy a szintén orosz Fntastic stúdió új nagyszabású játékon dolgozik. Ez lesz a The Day Before, amely valóban a stúdió eddigi legnagyobb projektje, mivel eddig kifejezetten telefonos játékokat készítettek, ez viszont nagyon nem az lesz.
 


A The Day Before egy külső nézetes online túlélő-szerepjáték lesz, amely az első két játékmenet-bemutató alapján igen részletes kidolgozottságával hívhatja fel magára a figyelmet. A történet egy valamilyen zombiapokalipszis után játszódik, amely szokás szerint térdre kényszerítette a társadalmat. A játékosok kisebb-nagyobb csapatokba verődve járhatják a vidéket és a kihalt városokat ellátmány után kutatva. És közben nem csak a mindenfelé kószáló zombikra kell odafigyelniük, de a többi játékosra is, akik bármikor megtámadhatják egymást, hogy elvegyék az összegyűjtött felszereléseket.

 

A The Day Before nagyon részletesnek tűnik az eddig látott videókban. Ráadásul az első még egy belvárosi környezetet mutatott, ahol egy üzletet kutatnak át a játékosok, amikor előbb zombik, majd később más játékosok bukkannak fel. A legújabb előzetesben viszont egészen más, vidéki környezetet láthatunk. A video elején kapunk ízelítőt az autós játékmenetből is, mert olyan is lesz. Két terepjáró dagasztja a sarat egy erdős-mezős környéken, majd végül kiérnek egy főútra és megállnak egy benzinkútnál. Később pedig átmennek egy farmra, ahol aztán rivális játékosok bukkannak fel.
 


A The Day Before sokak szemében már-már túl jónak tűnik, így egyelőre meglehetősen nagy szkepticizmus veszi körül a projektet. Nem tudni, hogy mióta dolgoznak rajta a fejlesztők, de a tervek szerint elvileg már a következő hónapokban számítani lehet majd a megjelenésre, de kizárólag csak PC-n.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!