Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

29

0 hozzászólás

Ígéretes az új Xiaomi Mi Band 5

Az okoskarkötő tudására aligha lesz bárkinek is panasza.


A Xiaomi bemutatta új okoskarkötőjét, a Mi Band 5-öt. Az eszköz az elődhöz képest sokat fejlődött, ami mind megjelenésében, mind tudásában tetten érhető.

 

A viselhető eszköz az elődökhöz képest nagyobb, 1,1 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott. Az ezen megjelenő információk elrendezését és designját természetesen kedvünk szerint váltogathatjuk.
 


Ami a belsőt illeti, az okoskarkötő a szokásos szenzorokkal van felszerelve, de ezek pontossága rengeteget javult, és új funkciókkal is megtámogatták őket. Így a pulzusmérő már a rendellenességekre is figyel és jelez, ha gond van, valamint az alvásfigyelő már az alvás szakaszait is el tudja különíteni.

 

Az 50 méterig vízálló Mi Band 5 akkumulátora az ígéretek szerint 14 napig bírja töltés nélkül, a töltő viszont megújult, immár mágnesek tartják a helyén munka közben. Az eszköz két változatban került a boltokba: a sima változat 25, a bankkártyás fizetésre is alkalmas NFC-s változat pedig 30 dollár körüli áron érhető el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!