Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

DEC

07

0 hozzászólás

Idén már nem jelenik meg a Syberia: The World Before

A fejlesztők bejelentették, hogy a milliók által várt kalandjáték csak 2022-ben érkezik meg.


A Syberia egyike a XXI. század legnépszerűbb kalandjátékainak. Az első rész még 2002-ben jelent meg a Microids gondozásában. Majd két évvel később meg is érkezett a folytatás, trilógiává viszont sokkal később, csak 2017-ben bővült a franchise. Az idő közben megszűnt majd újra alapított Microids kiadó jelenleg a negyedik játékon dolgozik.

 

A Syberia: The World Before-t még 2019-ben jelentették be, de már akkor is évek óta folyt a fejlesztés. A játék egyik nagy újítása, hogy ezúttal két főszereplővel két eltérő idősíkon kalandozhatunk. Természetesen Kate Walker a sorozat mindenkori főhőse most is visszatér.
 


Vele 2004-ben küzdhetünk majd a túlélésért egy sóbányában. A másik főhős pedig a 17 éves Dana Roze, aki 1937-ben épp zongorista karrierjét indítaná be, de a fasizmus és a közelgő világháború beárnyékolja jövőjét.

 

A fejlesztés tehát már évek óta folyik és sokáig úgy nézett ki, hogy a Syberia: The World Before még idén meg fog jelenni. Nos, mostanra kiderült, hogy ezt a fejlesztők nem tudják tartani. A játék premierjét így 2022 első negyedévére halasztották. Különösebb indoklással nem szolgáltak, de azt hozzátették, hogy a céljuk egy olyan játék elkészítése, amely minden tekintetben hű a franchise-t megálmodó, idén tavasszal elhunyt Benoit Sokal világához.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!