Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

26

0 hozzászólás

Házduó a Chieftectől

Bemutatkozott a vadonatúj Hawk és a két előddel is bíró Scorpion 3.


A Chieftec a napokban két új számítógépházról is lerántotta a leplet. Az elsősorban tápokat, házakat, hűtőket és kiegészítőket gyártó német gyártó ezúttal egy vadonatúj házat és egy már befutott, sikeres sorozat új, harmadik tagját mutatta be.

 

A Chieftec újonca a Hawk, amelyből két változat is készül. Az alapverzió sima fém oldalfallal rendelkezik, a másik viszont edzett üveg oldalfallal, így betekintést enged a konfigurációra is. Méretéből adódóan a méretesebb VGA-kkal és CPU hűtőkkel is megbirkózik. A videokártyákat 349mm-ig eszi meg, míg a processzorra legfeljebb 166mm-es hűtőt építhetünk. Tápegységből legfeljebb 200mm-ig nyújtózhatunk. Tárhelyből két 2,5 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes keret áll rendelkezésünkre.
 


Ami a hűtést illeti, előre három 120mm-es (ez egészen 240mm-ig növelhető), hátulra pedig egy 120mm-es ventilátor szerelhető be. A Hawk megjelenésére a visszafogott design jellemző, de a gyárilag beépített ventilátorok ARGB-megvilágítással rendelkeznek, ami azért feldobja a designt.

 

A másik ház a Chieftec Scorpion 3, amely két nagy sikerű előd kissé átgondolt folytatása. A ház 436*202,5*490mm-es mérettel rendelkezik, elől egy üveglap mögött láthatjuk a három ARGB-ventilátort. A házba a Hawkhoz hasonlóan VGA-ból 349mm-es, CPU hűtőből pedig legfeljebb 166mm-es építhető be. Háttértárolóból két 2,5 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes építhető be.
 


A Chieftec egyelőre nem árulta el, hogy a Hawk és a Scorpion 3 mikor és milyen árcédulával kerülhet a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!