Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

10

0 hozzászólás

Hangzatos névvel érkezik a Mad Catz új egere

A R.A.T. 8+ ADV persze tudásával is felhívja magára a figyelmet.

A Mad Catz a napokban mutatta be legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt egerét, amelynek a hangzatos, de cserébe piszok nehezen megjegyezhető R.A.T. 8+ ADV fantázianevet adták. De nem csak a név egyedi, hanem a megjelenése is.

 

A Mad Catz egereire jellemző kissé robotos, transformerses design itt is tetten érhető, mindezt vagány tűzpiros színnel dobták fel. A kialakítás ugyanakkor nem csak designelem, hiszen az egér házát a felhasználó kezének méreteihez lehet igazítani.
 


A mérnökök 20 000 DPI-s Pixart PMW 3389 Pro szenzort építettek az eszköz aljára, amely természetesen skálázható. A két fő billentyű alatt Zippy kapcsolók kaptak helyet. Az egér egyébként összesen 11 programozható billentyűt kapott, találunk rajta másodlagos görgőt (ez például az FPS-ekben az oldalra hajlást segítheti), illetve precíziós célzót is, amelynek megnyomásával azonnal lejjebb kapcsol a szenzor érzékenysége.

 

A R.A.T. 8+ ADV természetesen kivehető súlyokat is kapott. Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan milyen árcédulával kerülhet majd a boltok polcaira, de bizonyosan nem az olcsó, belépőszintet célozzák meg vele a készítők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!