Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

19

0 hozzászólás

Gotham Knights – ilyen lesz a város Batman nélkül

A játék új előzetesében bemutatkozott a szálakat a háttérből irányító Court of Owls.

 

A WB Games Montreal stúdiójában készül a Batman: Arkham játékok szellemi örököse, a Gotham Knights. Ebben egy olyan Gotham Cityt ismerhetünk meg, amelyben Batman már csak a múlt, ezért a várost soha nem látott mennyiségben lepték el a gonosztevők.

 

A Gotham Knights Batman négy korábbi segítőjét, Robint, Batgirlt, Red Hoodot és Nightwinget helyezi a középpontba, a játékosok őket irányíthatják majd. Mindegyikük más képességekkel rendelkezik, így a harcmodoruk is gyökeresen eltér majd. Ám egy dologban megegyeznek: harcolna a városban garázdálkodó bűnözők ellen.
 


A játék legújabb előzetesében azonban egy olyan új fenyegetés mutatkozik be, amely könnyen lehet, hogy megtöri majd a csapatot. A Court of Owls egy olyan szupertitkos társaság, amely évszázadok óta irányítja a várost a háttérből mozgatva a szálakat. Minden korábban ismert nagy gonosztevő is az ő bábjuk volt. És ha ők sem elegendőek egy ügy elintézésére, akkor bevetik titkos fegyverüket, egy sereg halhatatlan szörnyet, amik elől nincs menekvés.

 

A Gotham Knights sokkal zordabb lesz, mint bármely korábbi Batman Arkham játék és ez nagy szó. Az viszont egyelőre kérdéses, hogy lehet-e legalább olyan sikeres, mint az a széria volt. Erre majd a 2022-ben esedékes megjelenés után kapunk választ. Ekkor PC-re, PS4-re, PS5-re, X1-re és XSX-re fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!