Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

26

0 hozzászólás

Frissen tartás botmixerrel? Lehetséges!


A Bosch vákuumozós botmixere és a hozzá tartozó tárolórendszer segítségével sokszorosára növelhetjük a húsok, zöldségek, készételek fagyasztás nélküli eltarthatóságát. A vákuumcsomagolás minden kelléke otthon lesz, így nem kell aggódni azon, hogy mi lesz azokkal a zöldségekkel, sajtokkal, húsokkal, amiket felvágtunk, vagy amikre csak napok múlva fog sor kerülni.
A vákuumos tárolás helyet is szabadít fel a hűtőben és a fagyasztóban, hiszen a levákuumozott csomagok kisebb helyen is elférnek, mint ha levegővel együtt csomagolnánk el az élelmiszert.

Az új vákuumozós botmixer praktikus módon váltja ki a hagyományos vákuumozó készülékeket: csak a szetthez kapott, kisméretű vákuumpumpát kell csatlakoztatni a botmixerhez, amikor a vákuumfunkciót szeretnénk használni, amit igazán könnyű előkapni a fiókból, és mindig kéznél lehet. A vákuumozós szetthez a vákuumpumpán kívül többször használható, önzáró, mosogatógép-álló, BPA-mentes anyagból készült, vákuumozható zacskók és vákuumszeleppel ellátott tárolódoboz is tartozik. És persze nem utolsósorban egy erős, 1000 W-os botmixer.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!