Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

22

0 hozzászólás

Egy csúcskategóriás gamer monitor is jön az MSI-től

A korábban bemutatott középkategóriás újdonság mellett jön az MPG 341CQPX is.

 

A minap mi is beszámoltunk róla, hogy az MSI egy alsó-középkategóriás monitorról rántotta le a leplet, amellyel elsősorban a játékosokat célozzák. De nem ez az egyetlen újdonság náluk, ugyanis egy csúcskategóriás újdonsággal is készülnek a gamereknek. Ez az MPG 341CQPX.

 

A nevéből már sejthető, hogy egy méretes darabról van szó, hiszen 34 hüvelykes képátlót kapunk. A Samsung által gyártott QD-OLED panel 21:9-es képarányú, felbontása pedig 3440*1440 pixel. Ezt megfelelő forrás esetén akár 240Hz-en is képes frissíteni a monitor, vagyis nem csak hatalmas, tűéles, de még gyors is.
 


Az 1800R ívben hajlított kijelző válaszideje 0,03ms GtG, emellé 1 500 000:1 kontrasztarány és 1000 nites maximális fénysűrűség társul. A monitor természetesen támogatja az adaptív sync technológiát is. A hátoldalon két HDMI 2.1 csatlakozót és egy DisplayPortot találunk, valamint USB-hubot, amelyen egy USB Type-C uplink is található, ez 98W-os töltést is kínál.

 

Mindezért természetesen elég mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni. Az MSI az MPG 341CQPX monitorját egyelőre nem hivatalos információk szerint áprilisban dobhatja piacra. Ajánlott fogyasztói ára pedig 1400 euró körül mozoghat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!