Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

26

0 hozzászólás

Dátumot kapott a Still Wakes the Deep

A tengeri fúrótornyon játszódó túlélőhorror nyáron jelenhet meg.

 

A The Chinese Room stúdió kifejezetten horror kalandjátékokban utazik, a csapat jelenleg is több projekten dolgozik. Ezek közül az egyik a Still Wakes the Deep, amely az év egyik legígéretesebb túlélőhorrorjának tűnik. A napokban az is kiderült, mikor jelenhet meg.

 

A játékosok egy tengeri fúrótoronyra kerülnek valahol északon. Ez már önmagában is egy rendkívül magányos és veszélyes hely, pláne ha feltámad a tenger. Pontosan ez történik, ráadásul túl mélyre is fúrhattak, mert valami túlvilági lény jut fel a fedélzetre és vadászni kezd az emberekre.
 


A játékosok Caz McLearyt fogják alakítani, aki egyszerű technikusként dolgozik a tornyon. Amikor beüt a baj, csak egyetlen célja marad: elmenekülni. Ez viszont egyáltalán nem lesz könnyű a tomboló vihar és a szörny miatt, amely bármely sarkon a nyakába ugorhat.

 

A Still Wakes the Deep a minap vadonatúj előzetest kapott, amely alapján továbbra is nagyon jól fest a játék. A videóból az is kiderül, hogy a megjelenéstől még néhány hónap elválaszt minket, hiszen az csak június 18-án lesz esedékes. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is jönni fog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!