Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

09

0 hozzászólás

Bemutatkozott a ZTE Nubia Red Magic 6S és 6S Pro

Csak kisebb változtatásokon esett át a tavasszal bemutatott Red Magic 6-hoz képest.

 

A ZTE még tavasszal rántotta le a leplet a Nubia Red Magic 6 szériáról, amely most két új taggal bővült. A minap mutatták be a Red Magic 6S-t és a 6S Prót, amelyek valamelyest erősebb hardvert kapnak, de igazán jelentős különbségek nincsenek.

 

A ZTE Nubia Red Magic 6S lelke egy Qualcomm Snapdragon 888+ SoC, amely a 6S Próban is dolgozik. Mellé Adreno 660 GPU és modelltől függően 12, 16 vagy akár 18 GB memória társulhat. A belső tárhely is 128-512 GB között mozog, ezt bővíteni egyik modell esetében sem lehet.
 


A készülékek kijelzője semmit sem változott a Red Magic 6-hoz képest. Ugyanúgy 6,8 hüvelykes, a felbontása 1080*2400 pixel, amit 165 Hz-en frissít. Ami viszont újdonság, az a készülék hátuljára elhelyezett érintésérzékeny sáv, amellyel könnyebb görgetni a képernyőt. A két új készülék egyébként már a Redmagic 4.5 kezelőfelületet kapta.

 

A kamerák sem változtak sem elől, sem hátul. A szelfkamera 8 megapixeles, és a képernyő feletti sávban kapott helyet. A hátlapon pedig egy 64 megapixeles fő kamerából, mellé 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerából és 2 megapixeles makro kamerából álló rendszer található.
 


Az akkumulátor mérete is maradt 5050 mAh, ám a gyorstöltéssel variáltak. A 6S Pro megkapta az előd 66W-os egységét, viszont a 6S csak 30W-os egységet kapott. A Kínában elérhető modell pedig 120W-os gyorstöltést támogat (ebben viszont csak 4500 mAh-s akkumulátort találunk).

 

A ZTE Nubia Red Magic 6S 500 euró, míg a 6S Pro 600 euró körüli áron jelenhet meg. Érdekesség, hogy mindkét modellből elérhető lesz az átlátszó kivitel is. A tervek szerint az újdonságok szeptember végén landolhatnak a boltok polcain.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!