Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

06

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Xiaomi Black Shark 3S gamermobil

A márciusban debütált Black Shark 3 és Black Shark 3 Pro közé lőtték be az újdonságot.


A Xiaomi még márciusban dobta piacra legújabb, kifejezetten gamereknek szánt okostelefonját, a Black Shark 3-at, valamint annak izmosabb társát, a Black Shark 3 Prót. Most pedig bemutatkozott a két készülék közé pozícionált harmadik testvér, a Black Shark 3S!

 

Az új készülék csak bizonyos paramétereiben tér el társaitól, egyiktől valamivel erősebb, a másiktól valamivel gyengébb hardvert kínál. A Black Shark 3S lelke egy Qualcomm Snapdragon 865 SoC, amely mellé ebben az esetben 12 GB memória, valamint Adreno 650 GPU társul. Belső tárhelyből 128 vagy 256 GB-ot választhatunk.
 


A 6,67 hüvelykes kijelző felbontása 1080*2400 pixel, képfrissítési sebessége viszont gyorsabb a másik két készülékénél: 120Hz. A hátlapon ugyanazt a hármas rendszert találjuk: 64 megapixeles főkamera, 13 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és 5 megapixeles mélységérzékelő. Az előlapon pedig a 20 megapixeles szelfikamera kapott helyet.

 

A készülék 4729mAh-s akkumulátorral érkezik, amely 18W-os gyorstöltést is támogat. A Xiaomi 600 eurós ajánlott fogyasztói árat nyomott rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!