Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

11

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Samsung Galaxy A35

Alsó polcos készülékhez mérten egyáltalán nem rossz telefont villantott a Samsung.

 

Bár a zászlóshajókra mindig sokkal nagyobb figyelem hárul, a többség azért inkább az olcsóbb okostelefonokat veszi nagyobb számban. A Samsung is igyekszik minden piaci szegmenst lefedni, így kínálnak remek telefonokat az alsóbb polcokról is. Ilyen a most bemutatott Samsung Galaxy A35 is.

 

Az új készülék lelke egy Exynos 1380 SoC, amelyet 6 vagy 8 GB memóriával támogatnak meg. A fedélzeti tárhely mérete 128 vagy 256 GB lehet, amit microSDXC kártyával lehet tovább bővíteni. A telefon 6,6 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kínál 1080*2340 pixeles felbontással és 120Hz-es képfrissítéssel.

Ennek közepébe fúrták felül a 13 megapixeles szelfikamerát. A hátoldalon egy 50 megapixeles fő kamera mellett 8 megapixeles ultraszéles látószögű egységet és egy 5 megapixeles makrokamerát találunk. A telefon képernyő alá rejtett ujjlenyomatolvasót és a szokásos szolgáltatásokat kínálja Android 14 alapon.

 

A készüléket 5000 mAh-s akkumulátorral szerelik, ezt kizárólag vezetéken lehet tölteni 25W-tal. A Samsung az A35-öt saját fejlesztésű Knox Vault hardveres biztonsági rendszerrel látja el, amely megvédi a jelszavakat és más érzékeny adatokat. Mindezért nagyjából 150 ezer forintos árat fognak elkérni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!