Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

24

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Logitech StreamCam

Ahogy a neve is mutatja, elsősorban az online tartalomgyártókra gondoltak az eszköz megtervezésénél.


A Logitech is rendelkezik saját gamer termékvonallal, de emellett rengeteg figyelmet szentelnek az üzleti termékpalettára is. Legújabb webkamerájukat valahol e két réteg közé pozícionálták be, ugyanis a Logitech StreamCam kifejezetten az online tartalomgyártóknak készült.

 

Vagyis olyanoknak, akik rengeteg saját készítésű videós tartalmat osztanak meg, legyen szó játékokról vagy bármilyen más területről. Ennek megfelelően a StreamCam több olyan tulajdonsággal is bír, amely az otthonitól a profi felhasználásig jó szolgálatot tehet. Így a kamera beépített zajszűrős mikrofonnal rendelkezik, a látószöge pedig 78 fok. Ez azért is érdekes, mert az eszköz egy mozdulattal elforgatható, vagyis könnyedén lehet vele fekvő és pivot állásban is felvételeket készíteni. Felbontása a streamer világban kötelező minimumnap számító 1080p-t hozza, amelyet 60 fps-sel tud rögzíteni. Ez a legtöbb felhasználásra tökéletesen alkalmas, sőt.
 


A megjelenésére is odafigyeltek a tervezők, ugyanis a lencse kerül textilborítás került, a burkolat pedig gumírozott bevonatot kapott. Így nem csak hasznos, de mutatós darabja is lehet az asztalnak. A kamera mellé a Capture programot kapjuk, amelyben rengeteg beállítási lehetőséget találunk, többek közt a képstabilizátor működését is finomíthatjuk. Mindezért a Logitech 170 dollárt kér el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!