Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

23

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Farming Simulator 22

Az év végén érkező új epizód bevezeti az évszakokat is.

 

A Farming Simulator még azokban az években indult világhódító útjára, amikor még a németek ontották magukból a legagyamentebb szimulátorokat. Manapság a lengyelek vették át tőlük a stafétát, de e játékok közül csak nagyon kevésnek van esélye egyáltalán megközelíteni a Farming Simulator franchise népszerűségét.

 

Idén sem maradunk új epizód nélkül, ugyanis valamikor az év vége felé fog megjelenni a Farming Simulator 22. A fejlesztést továbbra is a GIANTS Software csapata végzi, akik mostanra elég jelentős tapasztalatra tettek szerint a témában. A stúdió most is komoly fejlesztéseket ígér.
 


Az egyik legfontosabb újítás az évszakok megjelenése lesz. Egyelőre nem részletezték különösebben, hogy ez milyen játékmeneti változtatásokat eredményez majd, de kis sütnivalóval azért meg lehet tippelni, hogy új milyen feladataink lehetnek majd tavasszal, ősszel és télen. Természetesen tovább bővítik majd a valós márkák és azok gépeinek számát is, amely így közel félezer különféle mezőgazdasági kis- és nagygépet jelent majd száznál is több valódi márka kínálatából.

 

A Farming Simulator 22 PC-re, Stadiára, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül. Megjelenési dátum egyelőre nincs.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!