Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

09

0 hozzászólás

Bársonnyal vonta be új gamer székét a Gigabyte

Legalábbis a szék egy részét, a többi lélegző műbőr borítást kapott.

 

A Gigabyte gamer termékcsaládja, az AORUS új taggal bővült, ugyanis az idei Computex alkalmából bemutatkozott az AGC310. Ha a név nem mond semmit, az nem baj, segítünk: egy új gamer székről van szó.

 

A Gigabyte tervezői nem csak a megjelenésre figyeltek oda, de a teherbírás és az időtállóság is kulcstényező volt. Az AGC310 fekete-szürke színt kapott, amit egy két oldalon körbefutó narancssárga csík, illetve az AORUS jellegzetes fehér logója dob fel. Formavilága megegyezik a gamer székekre jellemző vonalvezetéssel.
 


Ami a teherbírást illeti, nem csak a szék görgőket tartó csillaglába, de az egész szék vázszerkezete is acélból készült, így a gyártó szerint 150 kg-ig terhelhető. Erre nagy sűrűségű habból formálták meg az ülőrészt, illetve a háttámlát is. A szék igényes, lélegző műbőr borítást kapott, amit helyenként bársonnyal egészítettek ki. A szék háttámlája fokozatmentesen 90-160 fok között állítható, de a magasság, a karfák magassága és a szöge is állítható.

 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az AGC310 mikor kerülhet a boltok polcaira. Ugyanígy az ajánlott fogyasztói árat sem árulták még el a Gigabyte illetékesei.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!