Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

26

0 hozzászólás

Akira Toriyama mangáján alapul a Sand Land

Az akció-kalandjáték áprilisban debütál.

 

Akira Toriyama nevét a legtöbben a Dragon Ballról ismerik, hiszen neki köszönhetjük a világ talán leghíresebb animéjének megszületését. Az alkotó e hónap elején hunyt el, de hamarosan jön egy új játék, amely még az ő nevéhez köthető. A Sand Land áprilisban debütál.

 

A Sand Land története egy végeláthatatlan sivatagban játszódik, ahol ennek megfelelően a legnagyobb kincs a víz. Létezik is egy legendás forrás, ami után sokan kutatnak, de mindhiába. A történet hősei, Beelzebub, Rao és Thief is útnak indul, hogy megkeresse a forrást.
 


A játékosok felfedezhetik a hatalmas sivatag minden titkát. Különös lényekkel és egy nagy sereg katonáival is megküzdhetnek. Ehhez nem csak kézi fegyvereket, de fejleszthető, szerkeszthető és átalakítható járműveket és robotokat is felhasználhatnak. A látványvilág pedig abszolút Akira Toriyama stílusát sugározza.

 

A Sand Landre már nem is kell sokat várnia a rajongóknak. A megjelenésre jelen állás szerint ugyanis április 26-án, egy hónap múlva kerül sor. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!