Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

22

0 hozzászólás

A legnagyobb szimulátorrajongóknak kedvez a Thrustmaster

A gyártó legújabb kormánya gyakorlatilag a Ferrari SF1000 versenyautó kormányának replikája.

 

Manapság már nem ugyanazt jelenti autós szimulátorokkal játszani, mint régen. Az igazán elhivatott, profi esportoló szimulátorrajongók számára ugyanis olyan technológiák és eszközök állnak rendelkezésre, amilyenről korábban csak álmodni lehetett volna. Ezt a vonalat erősíti most a perifériáiról és játékvezérlőiről híres Thurstmaster újdonsága is.

 

Egy force feedbackes kormányról van szó, amelynek elég sokatmondó a neve is: Formula Wheel Add-on Ferrari SF1000 Edition. Ebből a szakavatott szem azonnal láthatja, hogy ez bizony az aktuális Forma 1-es Ferrari versenyautó kormányának replikája, de ez a képekről is eléggé lejön.
 


Kapcsolók és gombok terén összesen 25 áll a pilóták rendelkezésére, de van 7 tekerőkapcsoló is. A kormány mögött alumínium váltófülek kaptak helyet, a kormány közepén pedig egy 4,3 hüvelykes kijelzőt találunk. Az IPS panelen mindenféle telemetriaadatot megjeleníthetünk, ráadásul PC-n és a Sony konzoljain automatikusan kezeli például a Codemasters féle F1 széria legújabb epizódja.

 

A Thrustmaster újdonsága a gyártó T-szériás szervómotorjaira ültethető rá. Az árazása a tudásának megfelelő, 350 eurót kérnek el érte.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!