Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

23

0 hozzászólás

A Fujifilm és a Nintendo összefogott a képekért

A Fujifilm Instax Mini Link nyomtatóval pillanatok alatt kinyomtathatjuk Nintendo Switch játékaink képeit.

 

A játékosok szeretik kedvenc játékaikban lőtt emlékezetes vagy mutatós képeiket beállítani háttérnek, ez nem újdonság. Az viszont valamivel ritkább igény, hogy a játékokban lőtt – olykor a beépített fényképezővel órákon át előkészített – képeket valaki ki is akarja nyomtatni. De bizonyára van ilyen, rájuk gondolt most a Nintendo és a Fujifilm.

 

A Fujifilm Instax nyomtatói nem számítanak újdonságnak, viszont az igen, hogy hamarosan akár Nintendo Switch konzoljainkról is nyomtathatunk az Instax Mini Link nyomtatóval. Ehhez mindössze egy okostelefonos alkalmazást kell a két eszköz közé beiktatnunk. A konzolról elküldjük a telefonra a kinyomtatni kívánt képet, majd onnan már egyenesen a nyomtatóra repül tovább az adat.
 


Az alkalmazás persze nem csak arra való, hogy tranzitként szolgáljon a képeknek a forrás és a nyomtató között. Az elkészült képeket további effektekkel lehet csinosítani, nintendós matricákat és különféle kereteket lehet rájuk aggatni. Ha elkészültünk, akkor pedig mehet a nyomtatás.

 

A Fujifilm két kiadásban dobja piacra április végén az Instax Mini Link nyomtatót. A sima Instax Mini Link SE Nintendo Switch Edition 39 990 forintos áron landol majd a boltok polcain. Aki viszont még menőbb kivitelt szeretne, az választhatja a 47 990 forintos Pikachu Editiont is, amely a felárért egy szilikonból készült Pikachu tokot is ad a nyomtatóhoz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!