Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

21

0 hozzászólás

A Dying Light 2 hoz valamit az első részből, aminek nem mindenki fog örülni

A játékban nem lesznek lőfegyverek, de a közelharci fegyverek sem lesznek jók mindig.

A Techland néhány napja jelentette be, hogy több időre van szüksége a Dying Light 2: Stay Human befejezéséhez. Így az eredetileg decemberre tervezett premier helyett csak 2022-ben érkezik a zombis játék. De szerencsére nem kell túl sokat várni, a premierre már februárban sor kerülhet.

 

A fejlesztők most egy picit a játékmenetről, azon belül is a fegyverekről meséltek. Kiderült például, hogy nem lesznek lőfegyverek. Illetve a város bizonyos pontjain lesznek telepített lövegek, de ezeket jó eséllyel csak meghatározott küldetések során lehet majd használni.
 


Ehelyett csak közelharci fegyvereink lesznek. Ám e téren átemelnek egy mechanizmust az első részből. A használat során a fegyvereink kopni és amortizálódni fognak, idővel pedig karbantartás nélkül tönkre is mehetnek. Minden fegyvernek más és más lesz az ellenállása, így valamelyik rövidebb, míg mások hosszabb ideig bírják majd javítás nélkül.

 

Ezt a rendszert a rajongók már az első részben sem kimondottan szerették, mivel gyakorta előfordult, hogy a leghevesebb csaták közepén tört ketté a penge a kezünkben. Éppen ezrét a fejlesztők igyekeztek megnyugtatni mindenkit. Azt remélik ugyanis, hogy a játékosok kreatívak lesznek és ki fogják használni a környezeti adottságokat, csapdákat állítanak és azok segítségével fognak harcolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!