Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

31

0 hozzászólás

Red Dead Redemption 2 PC-s megjelenési trailer

A vadnyugati játékot már előre le is lehet tölteni, amire a méreténél fogva szükség is lehet.


A Rockstar Games néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy mégis csak megjelenik PC-re legutóbbi játékuk, a Red Dead Redemption 2. A vadnyugati akció-kalandjáték épp egy évvel ezelőtt jelent meg PS4-re és X1-re, amelyeken óriási sikert aratott. Éppen ezért volt annyira fájó a PC-s közösségnek, hogy ők akkor kimaradtak a buliból.

 

De már nekik sem kell túl sokat várniuk, hogy csatlakozhassanak. A PC-s változat ugyanis napokon belül megérkezik a Rockstar Games Launcherre. Ugyanakkor érdemes szem előtt tartani a játék meglehetősen terebélyes méretét is, amely hosszú letöltési időt jósol.
 


Szerencsére a fejlesztők is tisztában vannak ezzel, ezért már most, napokkal a premier előtt lehetővé teszik, hogy a játék előrendelői letöltsék a fájlokat. Összesen közel 110 GB-nyi adatról van szó, így érdemes helyet csinálni neki a számítógépen, aztán éjszakára otthagyni, hogy szépen lejöjjenek a bájtok.

 

A közelgő premier kapcsán egy új launch trailer is felkerült a világhálóra, amelyben különböző szituációkban láthatjuk hősünket és a van der Linde banda tagjait.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!