Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

29

0 hozzászólás

Minimalista jelleggel született meg a harmadik Razer Huntsman billentyűzet

A teljes kivitelt előbb egy kompakt, most pedig egy még kisebb változat követte.


A Razer már korábban piacra dobta a játékosoknak szánt Huntsman billentyűzetét, amely mindent tudott, amire az alkalmi vagy profi játékosoknak szüksége lehetett. Majd jött a hordozhatóság jegyében született kompaktabb változat. Most pedig itt a minden szempontból minimalista harmadik testvér.

 

A Razer Huntsman Mini ugyanis nem csak a szokásos faragásoknál nem állt meg. A cél ténylegesen a lehető legkisebbre zsugorítás volt. Így a billentyűzetről nem csak a numerikus billentyűk maradtak le, de az attól balra elhelyezkedők is: a kurzorokat, a PageUp, a PageDown, valamint az Insert, Delete, Home és End négyest is hiába keressük rajta. Csak az maradt rajta, amiket a játékosok általában a leggyakrabban használnak.
 


A billentyűzet egyébként a Razer saját optikai kapcsolóit kapta (mindjárt két változatból is lehet választani), mérete pedig nagyjából 60%-a a hagyományos társaiénak. Nem maradt ki viszont a gamer kulcsszó mellé szinte kötelező RGB-világítás. A billentyűk alumínium házban ülnek, a kábel pedig lecsatolható.

 

A Razer megkéri az árát az eszköznek, hiszen a lila kapcsolós változat 130 euró körül, a piros kapcsolós pedig 140 euró körül kóstál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!