Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

20

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Logitech Keys-To-Go 2

A svájci gyártó újabb billentyűzetet tervezett kifejezetten tabletekhez.

 

Sokan szeretik tabletjeiket munkára is használni, de ilyenkor gyakran előfordul, hogy a képernyőn való gépelés lassítja a folyamatokat. Ilyenkor célszerű valamilyen billentyűzetet a tablethez kapcsolni, de ez nagyban ronthat a mobilitáson. Erre ad választ a Logitech Keys-To-Go 2.

 

Egy lapos, tömörített kivitelű klaviatúrát kifejezetten úgy tervezték, hogy az a hordozható eszközökhöz passzoljon. Kapott egy fedelet is, amely nem csak védi használaton kívül, de használat közben a tabletet is erre helyezhetjük el. A gyártó minden téren a legegyszerűbb, leghatékonyabb megoldásokra törekedett.
 


Ezért a tölthető akkumulátort, amely az eszköz tömegét és vastagságát is jelentősen növelte volna, egyszerű gombelemekre cserélte. Ígéretük szerint egy elemmel három évig használhatjuk majd a billentyűzetet, köszönhetően a Bluetooth Low Energy technológiának.

 

A Logitech a rá jellemző módon nem szerénykedett, amikor az árcédulát írta. A Keys-To-Go 2-ért 38 ezer forintot kell kifizetni, cserébe két színből is választhatunk. Sajnos azonban a magyar billentyűzetkiosztásról le kell mondanunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!