Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

31

0 hozzászólás

HP Instant Ink


Mi az az Instant Ink?

Egy okos megoldás a nyomtatáshoz! Az Instant Ink egy előfizetéses nyomtatási szolgáltatás. A havi díj tartalmazza a tintát, a problémamentes kiszállítást és az újrahasznosítást.
Mi eredményezi a megtakarítást?
A megtakarítás oka, hogy a HP Instant Ink szolgáltatással a havi díj a kinyomtatott oldalak számán, és nem a felhasznált tinta mennyiségén alapul. Így mindegy, hogy pár soros szöveget vagy színes fotókat nyomtat: mindkettő ugyanannyiba kerül.
Ez azt jelenti, hogy soha többé nem kell tintát vásárolnom?
Így igaz! HP nyomtatója tudja, hogy mikor van kifogyóban a tinta. Automatikusan kiküldjük az új tintát, így az soha többé nem fog kifogyni.
És ha változó mennyiséget nyomtatok havonta?
Nem kell aggódnia. Előfizetése bármikor módosítható vagy lemondható. És nem kell éves díjat fizetnie. Ha egy hónapban kevesebbet nyomtat, átviheti az oldalakat. Ha többet nyomtat, a fizetendő díj ugyanannyi marad.

Most vásároltál Instant Ink kompatibilis nyomtatót? Iratkozz fel 7 napon belül a szolgáltatásra, és élvezd ki az ingyenes próbaidőszak alatt annak előnyeit.
 
Vásároljon most Instant Ink kompatibilis nyomtatót és regisztráljon 7 napon belül az ingyenes próbaidőszakra, és élvezze ki a szolgáltatás adta lehetőségeket. Instant Ink nyomtatók és patronok

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!