Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

31

0 hozzászólás

HP Instant Ink


Mi az az Instant Ink?

Egy okos megoldás a nyomtatáshoz! Az Instant Ink egy előfizetéses nyomtatási szolgáltatás. A havi díj tartalmazza a tintát, a problémamentes kiszállítást és az újrahasznosítást.
Mi eredményezi a megtakarítást?
A megtakarítás oka, hogy a HP Instant Ink szolgáltatással a havi díj a kinyomtatott oldalak számán, és nem a felhasznált tinta mennyiségén alapul. Így mindegy, hogy pár soros szöveget vagy színes fotókat nyomtat: mindkettő ugyanannyiba kerül.
Ez azt jelenti, hogy soha többé nem kell tintát vásárolnom?
Így igaz! HP nyomtatója tudja, hogy mikor van kifogyóban a tinta. Automatikusan kiküldjük az új tintát, így az soha többé nem fog kifogyni.
És ha változó mennyiséget nyomtatok havonta?
Nem kell aggódnia. Előfizetése bármikor módosítható vagy lemondható. És nem kell éves díjat fizetnie. Ha egy hónapban kevesebbet nyomtat, átviheti az oldalakat. Ha többet nyomtat, a fizetendő díj ugyanannyi marad.

Most vásároltál Instant Ink kompatibilis nyomtatót? Iratkozz fel 7 napon belül a szolgáltatásra, és élvezd ki az ingyenes próbaidőszak alatt annak előnyeit.
 
Vásároljon most Instant Ink kompatibilis nyomtatót és regisztráljon 7 napon belül az ingyenes próbaidőszakra, és élvezze ki a szolgáltatás adta lehetőségeket. Insta Ink nyomtatók

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!
Újdonság 
2020 ápr 29.
Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lusti vagy pörgős, öleb vagy házőrző, az Arion prémium minőségű kutyatápok között minden kutyának megtaláljuk a tökéleteset.

TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök
Újdonság 
2019 szept 03.
TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök

Gyors. Stabil. Mindenhol. A wi-fi-nek működnie kell, nem számít, hogy éppen melyik szobában is vagy. Amikor zenét hallgatsz, főzöl, streamelsz egy filmet az ágyadban, vagy éppen videó chatelsz a szeretteiddel a kanapéról, a Deco az egész otthonodban biztosítja a megszakítás nélküli kapcsolatot.

Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay
Újdonság 
2019 máj 23.
Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay

Korábban már sokan találkozhattak azzal a jelenséggel, hogy valaki a mobiltelefonját érintette hozzá a terminálhoz fizetéskor és elő sem került a bankkártya a bénztárcából. Eddig ez a kiváltság csupán az androidosoknak járt, azonban május 21-től kezdve már az iOS felhasználók is élhetnek a lehetőséggel.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!