Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

10

0 hozzászólás

A gigabyte tizenhét z890 alaplapot mutat be -Aorus xtreme-Thunderbolt-5-ddr5-9500-támogatással

A Gigabyte bemutatja úttörő Z890 alaplapjait


A GIGABYTE Technology, az alaplapok, grafikus kártyák és hardvermegoldások egyik vezető globális gyártója, ma bejelentette forradalmian új Z890 alaplapjainak piacra dobását. Ezek a következő generációs alaplapok úgy vannak beállítva, hogy újradefiniálják a teljesítmény, az AI-integráció és a felhasználói élmény szabványait a rajongók és a szakemberek számára egyaránt. A legkorszerűbb mesterséges intelligencia által meghajtott alaplapok feszegetik a számítástechnikában lehetséges határokat.

Végtelen memória teljesítmény

A GIGABYTE Z890 termékcsalád a D5 Bionic Corsa technológiát szereli fel, hogy fenomenálisan új memóriateljesítmény-csúcsokat hozzon létre a DDR5 XMP 9500 és újabb verziókhoz. A DDR5 memória mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett túlhajtási technológiájának igazi csodája, a D5 Bionic Corsa négy kulcsfontosságú technológiával büszkélkedhet a szoftvertől a hardveren át a firmware-ig. Az AORUS AI SNATCH és az AI SNATCH Engine AI-túlhúzást kínál a tökéletes teljesítmény érdekében, míg az AI-vezérelt PCB tervezés és a HyperTune BIOS mesterséges intelligencia kialakítást biztosít a jelek javításához az alaplapokon. Az AORUS AI SNATCH egy AI modell szerinti automatikus túlhajtási szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy kattintással aktiválják a legnagyobb teljesítményt. Az AI SNATCH Engine az a mesterséges intelligencia modell, amely az AORUS AI SNATCH szoftver magjaként szolgált, és az AI TOP által kiképzett különféle túlhajtási adatkészletekre a pontosság növelése és a teljesítmény stabilitással történő optimalizálása érdekében. Az AI-vezérelt PCB technológia mesterséges intelligencia-algoritmusokat alkalmaz az átmenetek, az útválasztás és a halmozás optimalizálására, míg a Hypertune BIOS mesterséges intelligencia segítségével optimalizálja az MRC-t, és alkalmazkodik a jelekhez a csúcshatékonyság, a jelentős memória órajel-növelés és a jobb általános teljesítmény érdekében.





Ultimate DIY élmény

A GIGABYTE Z890 alaplapok innovatív kialakításúak, amelyek új magasságokba emelik a szerelési kedvet. A WIFI EZ-Plug egyetlen adapterben egyesíti a Wi-Fi antennacsatlakozásokat, kiküszöbölve a fárasztó becsavarozást. Az EZ-Debug Zone központosítja a diagnosztikai LED-eket és a vezérlőgombokat az egyszerűsített hibaelhárítás érdekében, beleértve az optimális DRAM telepítést jelző LED-et, amely akkor gyullad ki, ha egy modult nem ajánlott nyílásba telepítenek. A Sensor Panel Link beépített videoporttal rendelkezik, hogy leegyszerűsítse az érzékelőpanel beállítását, kábelkezelési gondok nélkül. A PCIe EZ-Latch Plus csavar nélküli telepítést tesz lehetővé PCIe grafikus kártyákhoz, míg az M.2 EZ-Latch Click és M.2 EZ-Latch Plus lehetővé teszi az M.2 SSD-k és hűtőbordák szerszám nélküli telepítését. Ezek a fejlesztések jelentősen leegyszerűsítik az építési folyamatot, így az összeszerelést minden szintű felhasználó számára elérhetőbbé és élvezetesebbé teszik.



Testre szabott számítástechnika

A továbbfejlesztett UC BIOS intuitív kezelőfelülettel rendelkezik fejlett teljesítményhangolási lehetőségekkel. Az AI PerfDrive intelligens kiértékelést használ, hogy optimális használati profilokat ajánljon a felhasználó tényleges rendszerhőmérséklet-teljesítménye alapján. A Multi-theme Design testreszabható BIOS-témákat kínál egyetlen kattintással, beleértve az új szürkeárnyalatos opciót a magával ragadó felhasználói élmény érdekében. Az AIO ventilátorvezérlés lehetővé teszi az AIO ventilátor sebességének közvetlenül a BIOS-ban történő beállítását, ami előnyös a nem Windows felhasználók számára. Ezenkívül a HWiNFO-val kötött exkluzív partnerség továbbfejlesztett képességeket kínál. A Power Monitor valós idejű monitorozást biztosít a CPU vCore teljesítményfázis-kimenetei és hatékonysága tekintetében. Az AORUS/HWiNFO OSD a rendszerinformációkat szöveg vagy grafikon formájában jeleníti meg, a teljes képernyős alkalmazásokra és játékokra ráhelyezve, további szoftverek nélkül. Ezek a fejlesztések a felhasználók számára nagyobb ellenőrzést és betekintést biztosítanak rendszerük teljesítményébe, így valóban személyre szabott számítási élményt tesznek lehetővé.




Élvonalbeli teljesítmény és hőkezelés

A GIGABYTE Z890 termékcsalád támogatja a legújabb Intel Core Ultra processzorokat (Series 2), kihasználva a robusztus VRM-megoldást akár összesen 21 fázisig, 110 A SPS-sel a páratlan stabilitás és teljesítményleadás érdekében. A GIGABYTE exkluzív NPU Overdrive funkciója a BIOS-ban feltölti az Intel legújabb processzorait, 23%-kal növelve a mesterséges intelligencia teljesítményét a valós teszteken. A mag egy szerver-minőségű PCB, akár 8 réteggel, amely robusztus alapot biztosít a kiváló túlhajtáshoz és a játékstabilitáshoz.



Innovatív hűtési megoldásokat vezettünk be, hogy rendszered hatékonyan működjön. A DDR Wind Blade és a szellőztetett hátlap együtt működik az átfogó VRM-mel és az M.2 hőkezeléssel, hogy szinergikus hőelvezető rendszert hozzon létre. Ez biztosítja, hogy az alkatrészek hűvösek maradjanak még intenzív munkaterhelés mellett is

Bevezettük a VRM Thermal Balance mechanizmust is az új generációs Intel CPU-k által támasztott egyedi kihívások kezelésére, amelyek elsődleges tápellátása a tetején van, és szűkebb térben koncentrált hőt eredményezhet. Ez a mechanizmus magában foglalja a hőcső kialakítását, amely kiegyensúlyozza a hőmérsékletet a VRM mindkét oldalán, és optimalizált PWM firmware-t, amely újraelosztja az áramkimenetet. Az RL-ILM (Reduced Load-Independent Loading Mechanism) használata akár 4°C-kal javítja a hővezetést, és megakadályozza a CPU IHS (integrált hőelosztó) esetleges meghajlását. Ez lehetővé teszi a túlhúzók és a rajongók számára, hogy gond nélkül a végletekig lenyomják CPU-jukat

Teljes körű csatlakoztathatóság



Z890-es alaplapjaink a csatlakozási lehetőségek élvonalában állnak, és a következő generációs vezetékes és vezeték nélküli hálózatok zökkenőmentes keverékét kínálják. A PCIe 5.0 tároló és a legújabb Thunderbolt 4 portok integrálása biztosítja az adatátvitel maximális megbízhatóságát és sebességét. A Wi-Fi 7 a GIGABYTE irányított, rendkívül nagy nyereségű antennájával párosítva drámaian megnöveli a sávszélességet, ami villámgyors fájlátviteli sebességet biztosít, és magával ragadó környezetet teremt, amely tökéletes a VR élményekhez.

A GCC szoftver innovatív WIFI Compass funkciójával egy lépéssel tovább vittük a vezeték nélküli kapcsolatot. Ez az innovatív eszköz valós idejű jelerősítési értékeket jelenít meg az antenna és a WIFI router között, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy optimalizálják az antenna elhelyezését az optimális teljesítmény érdekében.

Kettős Thunderbolt 4-kompatibilis USB4-portok kiemelkedő tulajdonságok, amelyek lenyűgöző 40 Gb/s sebességet kínálnak. Ezek a sokoldalú portok támogatják a DisplayPort 1.4a-t, és portonként akár 5 eszköz csatlakoztatását teszik lehetővé, beleértve a 4K/8K kijelzőket is, miközben robusztus töltési képességet biztosítanak. Ez a csatlakozási szint biztosítja, hogy rendszere minden feladatra készen álljon, a csúcskategóriás tartalomkészítéstől a magával ragadó játékélményig.

TOP AI

Mivel a tökéletességre törekszünk, büszkén mutatjuk be az élvonalbeli AI TOP sorozatot a Z890 platformon. Ez a sorozat a zászlóshajó Z890 AORUS XTREME AI TOP-ot, a Z890 AORUS MASTER AI TOP-ot és a Z890 AI TOP-ot tartalmazza, amelyek egyesítik az AORUS és AI TOP termékcsaládunk csúcskategóriás jellemzőit. Ezek az alaplapok támogatják a két grafikus kártyát, akár a kettős 10 GbE LAN-t és a kettős Thunderbolt 5-öt, valamint exkluzív AI TOP Utilitynket. Az AI TOP Z890 termékcsaládot kifejezetten úgy tervezték, hogy felszabadítsa a legnagyobb számítási teljesítményt, lehetővé téve saját mesterséges intelligencia képzését az asztalon.

A mesterséges intelligencia ezen új korszakában az AI-vezérelt GIGABYTE Z890 végtelen teljesítményt kínál. Ez több, mint egy alaplap; ez egy átjáró a számítástechnika jövőjéhez, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen és meghaladja az összes felhasználó, rajongó és szakember igényeit.

A GIGABYTE Z890 alaplapok hamarosan, október végén lesznek kaphatók.

Forrás: Gigabyte





 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!