Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

09

0 hozzászólás

Végre kiderült, mikor jelenik meg a Starfield

Új videóban leplezték le a premierdátumot a készítők.

 

A Bethesda sok-sok év után idén végre ismét vadonatúj IP-vel jelentkezik. A Starfield egy sci-fi szerepjáték lesz, amely az eddigi információk alapján az év egyik legnagyobb megjelenése lehet. És most már tudni lehet, hogy mikor debütálhat.

 

A játék a 2300-as években játszódik, amikorra az emberiség a környező világűr egy részét már meghódította. Így alakult ki a gyarmatosított régió, ahol aztán persze két pártra szakadtak az emberek: a United Colonies és a Freester Collective között ki is tört a nagy kolóniaháború, amelynek végül egy ingatag békeszerződés vetett véget.
 


A játékosok néhány évtizeddel a békekötés után kapcsolódnak be a játékba egy általuk létrehozott karakterrel. Kalandjaik elején a Constellation nevű szervezet felfedezőjeként tevékenykednek, de ismerve a Bethesda szerepjátékait, az valószínűleg már csak rajtuk fog múlni, hogy végül mivé válnak.

 

A Starfield PC-re és Xbox Series X-re készül. Bár a korábbi tervek szerint valamivel hamarabb kellett volna megjelennie, a fenti új előzetesből kiderül, hogy a premierre csak szeptember 6-án kerül majd sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!