Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

27

0 hozzászólás

The Lord of the Rings: Gollum sztori trailer

Végre az is kiderült, hogy mikor jelenhet meg a régóta várt játék.

 

A német Daedalic Entertainment egy kisebb csapata dolgozik évek óta a The Lord of the Rings: Gollum című akció-kalandjátékon. A Tolkien-mese legellentmondásosabb figurájáról szóló játékot már többször is elhalasztották, de most új premierdátumot kapott.

 

A játékban az egykori Szméagolból lett Gollum bőrébe bújhatunk, akitől elrabolták a drágaságát. Az események nagyjából nyolc évvel a híres trilógia történései előtt fognak játszódni. Mivel a készítők nem egy már létező novellát dolgoznak fel, hanem teljesen egyedi, saját történetet írtak, így egyelőre nem tudni, hogy a sztori pontosan miről fog szólni.
 


Viszont a minap érkezett új előzetes ad némi támpontot erről. Feltűnnek benne ismerős arcok is, mint Gandalfé. A játékmenetből is láthatunk részleteket, ezekben Gollum lopakodik, lesből támad vagy épp egyszerűen menekül. A grafika és az animációk nem tűnnek túl élesnek, de ettől még lehet jó a játék.

 

Hogy az lesz-e, az majd májusban derülhet ki. A hírek szerint ugyanis a premierre május 25-én kerülhet sor. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni. A Nintendo Switch kiadás még nem kapott dátumot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!