Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

31

0 hozzászólás

Sok újdonságot hozott a Company of Heroes 3 első frissítése

Az Operation Sapphire Jackal napi és heti kihívásokat, kozmetikai kiegészítőket hozott.

 

Az idei tavasz legnagyobb stratégiája a Relic Entertainmentnél készült Company of Heroes 3, amely épp egy hónappal ezelőtt jelent meg PC-re. A második világháborús játékkal a stúdió hosszú távon tervez, így folyamatosan számíthatunk majd a frissítésekre és bővítésekre.

 

Az első nagyobb ilyen ingyenes frissítés, az Operation Sapphire Jackal a minap érkezett meg. Ez egyelőre nem hozott új küldetéseket vagy hasonlókat. Ehelyett viszont érdekes új kihívásrendszert vezetett be. A játékosok napi és heti kihívásokat teljesíthetnek, amelyek során véletlenszerűen kiszabott feladatokat kell teljesíteniük.
 


A kihívások teljesítésével meritet, játékon belüli kreditet lehet gyűjteni. Ezt az online áruházban lehet beváltani kozmetikai elemekért. Ugyanitt war bondokat is lehet valódi pénzért vásárolni, amiket további exkluzív kozmetikai elemekre lehet beváltani.

 

A Company of Heroes 3 jelenleg csak PC-re érhető el, de később PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is el fog készülni. A frissítés a fentieken túl természetesen hibajavításokat és játékmeneti finomításokat is tartalmaz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!