Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

30

0 hozzászólás

Óriási botrány a PC-s The Last of Us: Part I körül

A játék szinte játszhatatlan formában jelent meg a minap.

 

A Naughty Dog neve egyet jelent a kifogástalan minőséggel és az emlékezetes játékokkal. Legalábbis eddig így volt, hiszen olyan klasszikusokat köszönhettünk nekik, mint az Uncharted széria vagy a két The Last of Us epizód. Utóbbi első részének felújított kiadása tavaly már megjelent PlayStation 5-re és nagyszerűen sikerült. Tegnap pedig hosszú várakozás után végre PC-re is megérkezett, de…

 

… a játék szinte játszhatatlan állapotban van. A rajongók döbbenten fedezték fel, hogy a telepítés után egy félkésznek is alig-alig nevezhető játékot kaptak nem kevés pénzükért. A beszámolók szerint az optimalizáció kritikán aluli, a játék még a legerősebb konfigurációkon is rendszeresen akadozik és végig instabil a teljesítménye.
 


Emellett kisebb-nagyobb grafikai hibák is nagy számban felfedezhetők. Vannak csak bosszantó és akár megmosolyogtató bakik is, de akadnak egészen csúnya hibák is, amelyek teljesen tönkreteszik a játékélményt. A fejlesztők már reagáltak a helyzetre és azt ígérik, hogy a lehető leggyorsabban orvosolni fogják a hibákat.

 

Egy frissítés már érkezett is, de kétségtelenül rengeteg még a tennivaló a játék körül. Nem véletlenül eddig csak negatív kritikákat kapott a The Last of Us: Part I PC-s változata. Pedig alapvetően tényleg egy fantasztikus játékról van szó, így reméljük, hogy mihamarabb a hozzá méltó állapotba kerül PC-n is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!