Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

30

0 hozzászólás

Mozgásban a Shadow Gambit: The Cursed Crew

A Desperados III fejlesztői ezúttal mágiával átitatott kalózos kalandon dolgoznak.

 

A német Mimimi Games támasztotta fel a valósidejű lopakodós taktikai játékok műfaját a 2015-ös Shadow Tactics játékukkal. Ezt követte néhány éve a Desperados III, most pedig már egy újabb címen dolgoznak, ez lesz a Shadow Gambit: The Cursed Cerw. Egy feketemágiával átitatott karibi kalózkaland készül, amely most új előzetest is kapott.

 

A sztori a saját lélekkel rendelkező Red Marley hajóról és annak elátkozott legénységéről szól. Ők indulnak útnak, hogy felkutassák Mordecai kapitány legendás kincsét, ám az inkvizíciós katonák útjukat állják. Ezt a legénységet viszont nem lehet holmi puskákkal és kardokkal csak úgy feltartóztatni, hisz egytől-egyig el vannak átkozva.
 


Mindez a játékmenet szempontjából nyíltabb és több lehetőséget kínáló pályákat jelent majd. A rendelkezésre álló karakterek száma is jóval magasabb lesz mint a stúdió korábbi játékaiban. Minden karakter egyedi képességekkel rendelkezik, ezekre építve lehet taktikusan teljesíteni a pályákat, ahol a cél mindig az észrevétlenség.

 

A Shadow Gambit: The Cursed Crew egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén meg fog jelenni. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re folyik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!