Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

30

0 hozzászólás

Megjelent a Crime Boss: Rockay City

Az első értékelések szerint a középszerű játékon a hollywoodi sztárok sem segítettek.

 

Az év egyik legérdekesebb játékának indult, de a megjelenéskor kiderült, hogy a füstje nagyobb volt mint a lángja. Ez a Crime Boss: Rockay City, amely azzal akart kitűnni a millió shooter közül, hogy egy rakás hollywoodi sztárt vonultat fel. De ez semmire sem elég.

 

A játékban Rockay City új feltörekvő alvilági urát alakíthatjuk, aki bankrablással és a rivális bandákkal való leszámolással akar a város teljhatalmú vezetőjévé válni. Ehhez tehát rengeteg lövöldözésen és menekülésen keresztül vezet az út. De ez az út a hírek szerint nem lesz túl sikeres, mivel a játék finoman szólva is rém gyengére sikerült. Az egy dolog, hogy tonnányi hiba maradt benne és az optimalizációval is vannak gondok. De az már nagyobb baj, hogy ezek nélkül is csak egy unalmas tucatlövölde lenne.
 


Pedig az első előzetesek alapján jól indult a dolog. Olyan hollywoodi hírességeket vonultat fel a játék, mint Michael Madsen, Kim Basinger, Damion Poitier, Danny Trejo, Danny Glover, Michael Rooker, Vanilla Ice vagy épp Chuck Norris. Mind szerepelnek és mind felismerhetők. Chuck Norris a seriffként lóháton érkezik és karddal hadonászik, ha épp nem autókkal súlyzózik.

 

A Crime Boss: Rockay City egyelőre csak PC-re jelent meg, később konzolokra is el fog készülni. Hogy a hibák kijavításával lehet-e még esélye valamivel szebb jövőben, azt nem tudjuk, de jelen állapotban az év eddigi legnagyobb csalódása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!