Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

31

0 hozzászólás

Marathon, a Bungie új shootere

A stúdió első játéka lesz a Sony színeiben.

 

A Bungie igazi szakértője a kompetitív multiplayer akciójátékoknak, talán ezért is vásárolta fel tavaly a Sony a stúdiót. A minap bejelentették következő játékukat, amely pontosan ebben a kategóriában indul, a Marathon egy PvP shooter lesz.

 

A Marathon valójában nem is annyira új játék a stúdiótól, hiszen még a '90-es években készítettek már FPS-t ezzel a címmel. Az univerzum tehát már létezik, amelyben az új játék is játszódni fog, de a készítők elárulták, hogy azok számára is teljes értékű lesz az élmény, akiknek az eredeti játékok anno kimaradtak. Akik pedig ismerik őket, több utalást és kikacsintást is felfedezhetnek majd.
 


A játék a Tau Ceti IV bolygón játszódik, ahová kibernetikusan feljavított zsoldosok csapatai érkeznek meg, hogy felfedezzék egy rég elfeledett kolónia maradványait. Mivel többen is pályáznak a mesés kincsekkel kecsegtető felfedezésre, hamar beindulnak a harcok a csapatok között.

 

A Marathonban nem lesz klasszikus egyszemélyes kampány, a sztorit a multiplayer rész viszi el a hátán. Ha egy csapat teljesít egy küldetést, amely új területeket nyit meg a pályán, akkor azt minden játékos látni fogja. A Marathon PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül, de egyelőre korai lenne megmondani, mikor jelenhet meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!