Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

29

0 hozzászólás

Legendás autók is lesznek a Hot Wheels Unleashedben

Többek közt a Batmobil vagy K.I.T.T. is vezethető lesz az árkád autós játékban.

 

A Milestone elsősorban a motoros játékairól ismert, de egy ideje már az autós vonal sem áll távol tőlük. Az olasz stúdióban készül a Mattel egyik legnépszerűbb játékának videojáték adaptációja, a Hot Wheels Unleashed. Ebben rengeteg, gyerekkorunkból ismert kisautóval lehet majd száguldani megannyi nyakatekert pályán.

 

A játékban különböző helyszíneken versenyezhetünk majd, mint az egyetemi kampusz, a gördeszkapark vagy épp a szüleink garázsa. Akik nem elégszenek meg a rengeteg előre kapott versenypályával, azok a pályaszerkesztőt hívhatják segítségül, ahol maguk építhetnek saját helyszíneket.
 


A Hot Wheels Unleashed a tervezők fantáziájában született kisautókon túl filmek ikonikus járgányait, illetve valódi autók lekicsinyített másait is tartalmazni fogja. Így száguldozhatunk majd többek közt a Batmobillal, a Knight Rider sorozatból ismert K.I.T.T.-tel vagy épp a Vissza a jövőbe filmek időgépével is. Mellettük olyan sportkocsik is helyet kapnak, mint az 1969-es Dodge Charger Daytona, a FIAT 500, a 2018-as Ford Mustang GT vagy a 2020 Koenigsegg Jesko.

 

A Hot Wheels Unleashed a tervek szerint szeptember 30-án gördül majd be. Ekkor PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Series X-re, valamint mellettük Nintendo Switchre fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!