Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

30

0 hozzászólás

Kooperatív akciójáték lesz a Starship Troopers: Extermination

Tizenketten foghatunk össze, hogy leszámoljunk az arachnid-fenyegetéssel.

 

Legutóbb egy stratégiai játék formájában ütközhettünk meg a ’90-es évek klasszikus sci-fijének bogaraival a Starship Troopers: Terran Commandban. Most viszont az Otherworld Industries stúdió jóvoltából készül egy FPS is, a Starship Troopers: Extermination.
 


Az újdonság érdekessége, hogy egyszerre tizenketten csatlakozhatunk be egy partiba, hogy aztán három négyfős csapatra osztva, de együttműködve, vagyis kooperatív módban harcoljunk az arachnidok ellen. A játékosok három karakterosztály közül választhatnak: assault, defense és support. Mindegyik egyedi fejleszthető képességekkel és fegyverekkel rendelkeznek.

 

Bogárból ötféle lesz a játékban az egyszerű katonától a plazmabogarakon keresztül egészen az elit tigrisekig. A játékosok hatalmas ütközetekben vehetnek részt, a bogarak több hullámban támadnak majd, nekik pedig két hullám között barikádok, falak és lövegtornyok építésével kell javítani a túlélési esélyeiken.
 


A Starship Troopers: Extermination ígéretes játéknak tűnik, amely valamikor 2023-ban fog megjelenni. Első körben csak early accessben lesz elérhető. Arról nincs hír, hogy PC mellett konzolokra is elkészül-e.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!