Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

30

0 hozzászólás

Kiderült, mikor jelenhet meg a Park Beyond

Az év ügyeletes vidámpark-menedzser tycoonjára már csak pár hónapot kell várni.

 

A Limbic Entertainment olyan játékokat tett már le az asztalra, mint a Tropico 6 vagy a Might & Magic Heroes VI és VII. A stúdió tehát képben van a stratégiai játékokkal, most viszont ezen belül is egy tycoonon, vagyis menedzserjátékon dolgoznak. A Park Beyondban álmaink vidámparkját építhetjük fel.

 

Ilyen játékból sok volt már eddig is a piacon, mind közül talán a Planet Coaster a legsikeresebb. Viszont a Park Beyond azt ígéri, hogy túlmutat majd ezeken a játékokon, amihez a valóságtól kissé elrugaszkodott attrakciókat használ. A játékban minden magunk építhetünk fel az attrakcióktól kezdve a hullámvasutakon át egészen a kiszolgáló létesítményekig és a dekorációig. És közben okosan menedzselnünk is kell a parkot, hogy az minél több pénzt hozzon.
 


A fejlesztők ígérete szerint olyan hullámvasutakat álmodhatunk meg, amelyek a valóságban nem is létezhetnének. A kocsikat akár ágyúból is kilőhetjük majd, hogy egy meghatározott ponton érjenek földet és folytassák az útjukat. Az épületeket aprólékosan megtervezhetjük és átszerkeszthetjük. És persze kapunk sandbox módot és sztorira épülő kampányt is.

 

A Park Beyond egy nagyon ígéretes projekt, amely a következő évek nagy vidámpark-menedzser játéka lehet. Hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, az majd június 16-án derül ki. Ekkor jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!