Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

26

0 hozzászólás

Jövőre jön a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5

A játékban arénákban épített motorcross pályákon száguldozhatunk.

 

Az olasz Milestone stúdió évek óta szállítja a különféle motoros játékokat, mondhatni, igazi szakértőnek számítanak a témában. A stúdió jelenleg is több vasat tart a tűzbe, ezek közül az egyik a 2018 óta létező Monster Energy Supercross – The Official Videogame sorozat következő, ötödik epizódja.

 

A fejlesztők ígérete szerint alaposan kibővítik és átalakítják a játék karrier módját. Ebben kezdetben egy zöldfülű versenyzőt alakítunk, aki a jövő reménységeit tömörítő 250SX Future Class osztályban kezdi meg pályafutását. A cél pedig minél magasabbra jutni a ranglétrán, végül pedig a profik királykategóriájában a csúcsra jutni.
 


A karrier során lesz egy külön rendszer, amely a versenyzőnk fizikai állapotát figyeli. Ha borulunk, folytathatjuk ugyan a versenyt, viszont minél több vagy minél nagyobb bukásokon vagyunk túl, karkaterünk képességei úgy csorbulnak, ami az irányítást is befolyásolja. Ezt ellensúlyozni speciális edzésekkel és feladatok teljesítésével tudjuk majd.

 

A Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 a karrier mellett multiplayer versenyeket is kínál, illetve nem fog hiányozni belőle a népszerű pályaszerkesztő sem. A megjelenésre PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra 2022. március 17-én kerülhet sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!