05.19 - 05.20. között üzleteink zárva tartanak. 05.21-től a megszokott időpontban várunk titeket!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

30

0 hozzászólás

Körökre osztott harcrendszerrel jön a Metaphor: ReFantazio RPG

A jRPG egy királyát vesztett birodalomban játszódik, ahol egy elátkozott herceget kell kiszabadítanunk.

 

Van a szerepjátékoknak egy egészen nagy, de nyugaton kevésbé felkapott változata, a jRPG. Ezek az erősen japán kötődésű játékok nálunk is egyre népszerűbbek, aki vevő erre a stílusra, az rengeteg játék közül válogathat. Ezek táborát fogja erősíteni a Metaphor: ReFantazio is.

 

A játékon a Studio Zero csapata dolgozik és a Sega fogja kiadni. A történet Euchronia birodalmában játszódik és a király meggyilkolásával veszi kezdetét. Az uralkodónak nincs törvényes örököse, így a birodalomban megkezdődik a harc a trón elfoglalásáért. A játékosok egy kisebb törzs egyik ifjú tagját fogják irányítani, akiben ősi mágia lakozik. Ennek segítségével egyedül ő képes felkutatni a király törvénytelen fiát, egy elátkozott herceget. Ha megtalálja, fel is kell oldoznia az átok alól.
 


Az ehhez vezető út rengeteg harccal van kikövezve, amelyek körökre osztott rendszerben zajlanak. Hősünkhöz sok társ is csapódik az út során, akik mind egyedi képességekkel és tudással rendelkeznek. Ezek kombinálásával és az ellenfelek gyengeségeinek kiismerésével kerekedhetünk majd felül a csatákban.

 

A Metaphor: ReFantazio PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re készül. A tervek szerint a premier idén ősszel, egészen pontosan október 11-én jöhet majd el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!