05.19 - 05.20. között üzleteink zárva tartanak. 05.21-től a megszokott időpontban várunk titeket!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

07

0 hozzászólás

Dátumot kapott az XDefiant

Még ebben a hónapban elrajtol a Ubisoft ingyenes lövöldéje.

 

A Ubisoft is megpróbálkozik az egyik legsűrűbb mezőnnyel rendelkező műfajban, amely a videojátékok világában létezik. Az XDefiant címre keresztelt játékuk egy ingyenes multiplayer FPS lesz, amely még ebben a hónapban meg fog jelenni.

 

Az XDefiant tehát egy ingyenes multiplayer lövölde lesz, amelyben csapatokba verődve csaphatnak össze a játékosok. A dolgot az teheti érdekessé, hogy a választható karakterek között korábbi Tom Clancy-játékok hősei szerepelnek. Így lesznek benne karakterek a Splinter Cell, a Rainbow Six vagy a Ghost Recon játékok világából, de a The Division sem marad ki.
 


A játékosok különböző frakciók közül választhatnak, így az Echelon, a Phantoms, a Cleaners és a Libertad is szerepelni fog. Pályából bő egy tucattal indul a játék, játékmódból pedig öt kerül bele. Ezek természetesen a megfelelő érdeklődés esetén a jövőben tovább fognak bővülni.

 

Az XDefiant PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. A fejlesztés évek óta folyik, de a várakozásnak heteken belül vége. A premierre ugyanis május 21-én kerül majd sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!