Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

23

0 hozzászólás

Új előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown

A játékmenetből most nem kaptunk ízelítőt, de a hangulatból annál inkább.

 

A Test Drive sorozat egyike a legrégebbi videojáték-franchise-oknak, hiszen első része még 1987-ben jelent meg. A játékok lényege többnyire az volt, hogy a korszak legmenőbb luxusautóvial száguldozhassunk meseszép környezetben. Ezt a vonalat erősítette a 2006-os Test Drive Unlimited is, amely egy szabadon bejárható trópusi szigetre repítette a játékosokat. Ennek készült később egy folytatása is. Most pedig készülhetünk a harmadik felvonásra.

 

A Test Drive Unlimited Solar Crown a KT Racing stúdiójában készül a Nacon kiadó gondozásában. A fejlesztők a tavalyi bejelentéskor is elmondták, hogy a céljuk visszatalálni a sorozat gyökereihez. Ezért most is arra számíthatunk, hogy napjaink legritkább luxusautóinak volánja mögé pattanhatunk és egy trópusi paradicsomban száguldozhatunk majd.
 


A minap érkezett egy vadonatúj előzetes a játékhoz. Sajnos egyelőre játékmenetet nem láthatunk benne, viszont a várható hangulatból kapunk ízelítőt. A videón két meseszép autót láthatunk: egy Aston Martint és egy Land Rovert. Mindkettő egy parkolóházban áll, gazdáik pedig egy póker partyn szórják a pénzt. Ám a dolgok bedurvulnak, és felteszik a kocsit is tétnek. Végül nem marad más, mint egy verseny, hogy eldöntsék, ki a végső győztes.

 

A Test Drive Unlimited Solar Crown egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. A fejlesztés PC mellett PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re folyik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!