Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

30

0 hozzászólás

Ilyen lesz az Alan Wake 2

A régóta várt játék először enged betekintést a játékmenetbe.

 

A Remedy a Max Payne játékok után az Alan Wake-kel is beírta magát a videojátékos történelemkönyvekbe. Az immár tizenhárom éves horror akció-kalandjáték folytatására 2012 óta várnak a rajongók. Várakozásuk idén ősszel véget érhet.

 

A játék a napokban vadonatúj előzetest kapott, amelyben első alkalommal láthatunk jeleneteket a játékmenetből. A történet tizenhárom évvel az első rész eseményei után játszódik. Alan Wake azóta raboskodik a sötétség világában, amelyből anno kimenekítette a feleségét. Azóta keresi a megoldást, hogy visszatérjen.
 


A sötétség világában minden általa megírt lény életre kel és az életére tör. A játék nem csak Alan Wake-et helyezi majd a középpontba, hanem a mi világunkban egy utána nyomozó FBI-ügynököt, Saga Andersont is. A fenti előzetesben mindkét karakterrel láthatunk jeleneteket a játékmenetből.

 

Az Alan Wake 2 pontosan olyan hátborzongatónak ígérkezik mint elődje volt. Hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, az október 17-én fog kiderülni. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!