Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

27

0 hozzászólás

Ilyen lesz a karriermód a PGA Tour 2K23-ban

A golfozás szerelmeseinek rengeteg tartalommal kecsegtet a hamarosan megjelenő játék.

 

Az EA Sports már jó ideje levette a kezét a golfozásról, helyébe a nagy rivális 2K Sports kiadó állt. Évek óta ők készítik a PGA Tour hivatalos videojátékát, amelynek aktuális epizódja a hamarosan megjelenő PGA Tour 2K23 lesz.

 

Az új játékban rengeteg játékmód mellett saját karriert is indíthatunk. Itt egy általunk megalkotott játékossal indulhatunk el Korn Ferry Touron. Minél több tornát megnyerünk, annál magasabbra kapaszkodhatunk a ranglétrán, míg végül elhódíthatjuk a FedExCupot is.
 


A játékban a sportág legnagyobb legendái és versenyzői ellen is összemérhetjük tudásunkat. Így golfozhatunk Tiger Woods, Justin Thomas, Lexi Thompson, Lydia Ko, Collin Morikawa, Brooke Henderson vagy éppen Tony Finau ellen is. Ahogy egyre jobbá és híresebbé válunk, úgy oldhatjuk fel a különféle kozmetikai kiegészítőket, illetve fejleszthetjük karakterünket is, akinek egyre profibb felszerelést is vásárolhatunk.

 

A PGA Tour 2K23 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. A megjelenésére október 14-én kerülhet sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!