Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

10

0 hozzászólás

Idén sem maradunk foci nélkül, jön a FIFA 21

Az idei rész lesz az első, amely már PS5-re és XSX-re is elkészül.


Az EA Sports idén sem tétlenkedik, hiszen menetrend szerint érkezik majd ősszel a FIFA széria aktuális epizódja. Ráadásul ez mérföldkő is lehet a franchise történetében, hiszen a FIFA 21 lesz az első, amely már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elkészül.

 

Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy a jelenleg elérhető konzolokra és PC-re hónapokkal előbb várható a játék. A legújabb hírek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is október 9-én, vagyis az elmúlt években már megszokott idősávban fog megjelenni. A következő generációs konzolokra érkező változat csak valamikor az év végén jelenhet meg.
 


A fejlesztők ígérete szerint az új konzolokon sokkal rövidebb, szinte észrevehetetlen töltési időkre számíthatunk. emellett sokkal részletesebb, dinamikusabb és élethűbb animációkat és grafikát kapunk, de a fények és az árnyékok is sokkal szebbek lesznek.

 

Ami viszont ennél is fontosabb, hogy aki ősszel megvásárolja a FIFA 21-t PS4-re vagy X1-re, az később az aktuális konzol következő generációs változatára ingyen megkapja a továbbfejlesztett változatot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!