Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

15

0 hozzászólás

Ismét egy állati Tekken 8 karakterbemutató

Kuma mellett Panda is szerepelni fog a verekedős játékban.

 

Néhány héttel ezelőtt mutatta meg magát először a Tekken 8-ban is szereplő Kuma, a medve. A különleges karakter nem az egyetlen állati harcos lesz a verekedős játékban, hiszen mellette szerepelni fog Panda is, aki szintén kapott egy saját előzetest.

 

Panda Kumához hasonlóan veterán harcosnak számít már a Tekken szériában. Először a Tekken 3-ban bukkant fel, azóta rendszeres visszatérőnek és közönségkedvencnek számít. Ahogy Kuma és a legtöbb karakter, ő is némi vizuális megújuláson megy át az új játékban.
 


A lány panda nem visel már rózsaszín sapkát, helyette piros fejkötőt kapott a füleire. A nyakában rózsaszín kendő lóg, a hátán szívalakú táskával. A mancsain a már megszokott arany gyűrűk megmaradtak. Panda ezúttal is a lassabb, de erősebb karakterek közé fog tartozni, aki különleges támadások indítására képes és nehezebben megüthető.

 

A Tekken 8 premierjekor összesen 32 harcos fog szerepelni a játékban. Ezek jelentős része visszatérő szereplő lesz, de számos új arccal is megismerkedhetünk majd. Erre már nem is kell sokat várni, a premier január 28-án várható PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!